Program ‘Whales On The Wheels’ / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Telah berlangsung program “Whales On The Wheels” di Anjung Siswa UiTM Cawangan Perlis pada 2 Ogos 2022. Program ini telah berlangsung dengan kerjasama Fakulti Sains Gunaan dan UiTM Green Centre Perlis Branch di bawah anjuran NGO MareCet. Program kali ini turut menyasarkan para pelajar dan staf dari UiTM Perlis serta komuniti setempat