Program Gotong Royong & Jelajah Hijau (Tanam Pokok) / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada 28 Mei 2022 bersamaan hari Sabtu dan bertempat di Rimba Ilham Campground, Kangar, Perlis telah dilaksanakan Program Gotong Royong dan Jelajah Hijau. Turut hadir adalah seramai 21 peserta daripada Trash Hero Perlis , Komuniti Rimba Ilham Campground , UiTM Cawangan Perlis dan Jabatan Perhutanan Perlis, SWCorp, E-Idaman