Program Hari Hutan Sedunia (21 Mac), Hari Air Sedunia (22 Mac) Dan Ulang Tahun Penubuhan Trash Hero Perlis Yang Ke-3 / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Ahad 27 Mac 2022 telah dilaksanakan tiga sambutan iaitu Program Hari Hutan Sedunia, Hari Air Sedunia dan ulang tahun penubuhan Trash Hero Perlis yang ke-3 di Kompleks Basikal Lasak, Perlis. Program ini telah berlangsung dengan kepakaran dari Trash Hero Perlis, SWCorp, E-Idaman Perlis, Jabatan Perhutanan, dan Perlis TV. Bagi menjayakan hari tersebut, Kumpulan sasaran kali ini adalah sukarelawan Trash Hero Perlis serta kakitangan Jabatan Perhutanan Negeri Perlis. Seramai 20 orang telah hadir daripada agensi-agensi tersebut.