Pelaporan Program Sayang Perlis Community Cleanup / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Bertarikh 10 Mac 2022 dan bertempat di dataran IMAB, Kuala Perlis telah berlangsungnya Program Sayang Perlis Community Cleanup. Program ini telah dijayakan dengan kepakaran dari Trash Hero Perlis gabungan bersama Angkatan Mahasiswa Perlis (AMLIS) Universiti Sains Malaysia (USM), SWCorp, E-Idaman.