Program Penanaman Pokok Bakau dan Pembersihan Pantai sempena Program Penghijauan Malaysia 2022 / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada Ahad 9 Januari 2022 bertempat di Pulau Ketam Kuala Perlis, Perlis telah dianjurkan Program Penanaman Pokok Bakau dan Pembersihan Pantai sempena Program Penghijauan Malaysia 2022 oleh Pejabat Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Negeri Perlis.