Suara Kreatif Madani: menyemarakkan bakat dan sentuhan kreativiti / Nadiyah Hashim and Jamalia Aurani - Hashim, Nadiyah; Aurani, Jamalia (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
RIG SuKMa atau nama penuh Suara Kreatif Madani dicetusnya idea penubuhannya pada November 2020. Penubuhannya adalah untuk menyelak sisi kreativiti dan suara dalaman yang mungkin tidak pernah diserlahkan kerana kesibukan dunia akademik warga UiTM.