“The Story of My Life“ Kisah Hidup Saya… / Azliana Ramli - Ramli, Azliana (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Program ceramah motivasi dan kerjaya telah diadakan pada hari Isnin bertarikh 3 Oktober 2022 bertempat di Dewan Seri Semarak, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perlis, Kampus Arau. Program ini dianjurkan oleh Unit Alumni, Fakulti Sains Gunaan (FSG) dengan anjuran bersama Pejabat Jalinan Industri, Masyarakat, Keusahawanan dan Alumni (PJIM&A) UiTM Cawangan Perlis, Kampus Arau