Pembudayaan kreativiti dan inovasi menerusi REMACS 4.0 / Dr. Nur Izzati Khairudin - Khairudin, Nur Izzati, Dr. (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
ARAU, 21 JULAI 2022 – Research Exhibition in Mathematics & Computer Science 4.0 (REMACS 4.0) telah dianjurkan oleh Fakulti Sains Komputer & Matematik (FSKM) bersama Unit Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN), Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat & Alumni (PJIM&A), UiTM Cawangan Perlis dan rakan strategik Uniutama Solutions Sdn. Bhd di Dewan Seri Semarak, UiTM Cawangan Perlis hari ini.