Universiti Teknologi Mara perkasa kerjasama dalam bidang penyelidikan, inovasi, keusahawanan dan pembangunan pelajar dengan empat institusi dari dalam dan luar negara / Eliy Nazira Mat Nazir and Shahrir Aizat Kamaruddin - A.Rani, Eliyani Yazreen; Kamaruddin, Shahrir Aizat (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
ARAU, 6 SEPTEMBER 2022 – Dalam usaha memantapkan kerjasama dalam bidang penyelidikan, inovasi, keusahawanan dan pembangunan pelajar, Universiti Teknologi MARA (UiTM) hari ini mengorak langkah dengan menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dan Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Universitas Islam Riau, Indonesia; Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR), Malaysia; VTS Universe Sdn Bhd, Malaysia dan Malthai Hub, Malaysia secara maya.