Amanat Rektor UiTM Cawangan Perlis akhiri MDS sesi Oktober 2022 / Eliy Nazira Mat Nazir - Mat Nazir, Eliy Nazira (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
ARAU, 7 Oktober 2022 - Rektor UiTM Cawangan Perlis, Prof Madya Ts. Dr. Shukor Sanim Mohd Fauzi merasmikan Majlis Penutup Minggu Destini Siswa Sesi Oktober 2022 di Dewan Seri Semarak, UiTM Cawangan Perlis hari ini.