UiTM Cawangan Perlis zahir keperihatian kepada golongan asnaf / Eliy Nazira Mat Nazir and Noraini Ismail - Mat Nazir, Eliy Nazira; Ismail, Noraini (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Arau, 23 April 2022 – 140 buah rumah keluarga asnaf dan anak yatim telah menerima bantuan barangan keperluan dapur serta duit raya menerusi Program Jaulah Ramadhan Perlis-Kedah (Jaulah 1.0) yang telah diadakan pada hari ini.