UiTM Cawangan Perlis santuni pelajar tahfiz / Eliy Nazira Mat Nazir - Mat Nazir, Eliy Nazira (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Arau, 13 Oktober 2022 – UiTM Cawangan Perlis hari ini menyantuni pelajar -pelajar Sekolah Tahfiz Mutmainnah dalam satu siri lawatan Program Jaulah Ilmi. Program lawatan yang disertai oleh 30 orang pelajar dan 8 orang guru ini diketuai oleh Pengetua Sekolah Tahfiz Mutmainnah, Ustazah Mariam Jamilah Binti Yusof.