UiTM Cawangan Perlis jalin kerjasama bersama Korea Sports Promotion Foundation (KSPO), Korea Selatan / Dr. Harris Kamal Kamaruddin - Kamaruddin, Harris Kamal, Dr. (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Arau, 30 Oktober 2022 – UiTM Cawangan Perlis melalui Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi (FSR) Cawangan Perlis telah menerima kunjungan rasmi dari pihak Korean Institute of Sports Science (KISS) yang diwakili oleh Dr Hyunjoo Cho dan Cik Kim Yoola melalui kerjasama yang wujud di antara Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi (FSR) UiTM, Institut Sukan Negara (ISN) dan Korea Sports Promotion Foundations (KSPO) di sini hari ini.