I-CPROM membentuk kemahiran multimedia dan mengasah bakat pengacaraan / Eliy Nazira Mat Nazir and Dr. Norziana Yahya - Mat Nazir, Eliy Nazira; Yahya, Norziana (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Kangar, 28 September 2022 - UiTM Cawangan Perlis hari ini menyahut seruan dan saranan kerajaan mendepani Era Digitalisasi menerusi penganjuran Pertandingan International Competitive Programming & Multimedia Competition (I-CPROM).