Dari meja editor / Eliy Nazira Mat Nazir - Mat Nazir, Eliy Nazira (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Bersyukur kita ke hadrat ilahi dengan izin dan limpah kurniaNya dapat sekali lagi kita saksikan sebuah penerbitan buletin yang pernah menjadi kebanggaan warga UiTM Cawangan Perlis yang telah dijenamakan semula sebagai InTouch@UiTMPerlis