Buletin In Touch: UiTM Cawangan Perlis / Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis - UiTM Cawangan Perlis, Unit Komunikasi Korporat (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Buletin Rasmi Universiti Teknologi MARA Cawangan Perlis. Terbitan Pertama Edisi 2022