e-Pocket statistik Perpustakaan UiTM: Sukuan kedua (Q2) 2025 - Sabtu, Asmah (Jabatan Perpustakaan, UiTM, 2025)
Buku e-Pocket Statistik Perpustakaan Universiti Teknologi MARA 2025 : Sukuan Kedua Q2 bertujuan memaparkan ringkasan data Perpustakaan Universiti Teknologi MARA. Ringkasan ini mengandungi data fakta & statistik, jumlah enrolmen pelajar dan staf serta perkhidmatan perpustakaan merangkumi 39 buah Perpustakaan UiTM seluruh Malaysia bagi sukuan kedua (Q2) 2025. Diharapkan penerbitan ini dapat menjadi sumber rujukan yang pantas dan mudah serta memberi manfaat kepada pengurusan perpustakaan dan pihak-pihak berkepentingan dalam bidang kepustakawanan.