Transkrip wawancara bersama Encik Wong Nye Hua pemilik produk makanan roti titab / Muhammad Nazir Abdul Aziz and Nur Aliahsafiyah Atikah Mat Noor - Abdul Aziz, Muhammad Nazir; Mat Noor, Nur Aliahsafiyah Atikah (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2018)
Transkrip ini mengandungi temu bual bersama Encik Wong Nye Hua mengenai kejayaan beliau dalam bidang penghasilan produk roti titab. Transkrip temu bual ini dijalankan di Kopitiam Kita, Kota Bharu, Kelantan pada 5 Mei 2018 bermula jam 2.00 tengah hari. Beliau adalah pemilik Kopitiam Kita yang pencipta roti titab. Transkrip ini menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang dan juga pengalaman beliau dalam mengusahakan roti titab. Temu bual ini lebih tertumpu kepada bidang kerjaya sebelum dan selepas mengusahakan roti titab. Selain itu, beliau turut berkongsi tentang proses memperoleh paten dan proses pembuatan roti titab.