eInfodiscovery@Library Vol.7/2021: Aidiladha penghayatan, ibadah dan pengorbanan / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena sambutan Aidil Adha 2021 Perpustakaan Cendekiawan Kampus Dungun membawakan pameran mengenai penghayatan, ibadah dan pengorbanan para Nabi.