Kolaborasi dengan IPGM Kampus Sultan Mizan: Bengkel Systematic Literature Review / Dr. Muslim Ismail - Ismail@Ahmad, Muslim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Satu kolaborasi dengan Institut Pendidikan Guru Kampus Sultan Mizan teleh diadakan melalui Bengkel Systematic Literature Review yang memberi fokus kepada subjek komunikasi dalam matematik.