Program Sembang Santai: santai sihat gaya Rasulullah / Rosmariyati Ab Rahman - Ab Rahman, Rosmariyati (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tengku Anis Kampus Kota Bharu telah menganjurkan program Program Sembang Santai: santai sihat gaya Rasulullah.