Manual Penggunaan Mobile App Perpustakaan UiTM - Salim, Mohd Izwan; Sakiman, Muhammad Fais Ezzuwan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Manual Pengguna ini dihasilkan untuk membimbing pengguna mengenai fungsi yang terdapat dalam Mobile App @ UiTM Library Matlamat utama adalah untuk memastikan pengguna dapat mengetahui setiap fungsi Mobile App @ UiTM Library yang telah direka khas untuk pengguna khususnya kepada semua pelajar dan kakitangan UiTM