Amanat Naib Canselor UiTM 2026: Universiti Unggul Pemacu Bumiputera Profesional - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2026)
Satu amanah, satu hala tuju. Amanat ini menjadi wadah penting penyatuan visi dan iltizam warga universiti dalam mengukuhkan UiTM sebagai Universiti Unggul Pemacu Bumiputera Profesional.