Laporan Tahunan 2025 Perpustakaan Perubatan Tun Abdul Razak, Hospital Al-Sultan Abdullah, UiTM - Abdullah, Noor Azlin (Perpustakaan Perubatan Tun Abdul Razak, 2025)
Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, segala puji dan syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, Perpustakaan Perubatan Tun Abdul Razak, Hospital Al-Sultan Abdullah berjaya ke penghujung tahun 2025 dengan beberapa pencapaian dan penglibatan yang membanggakan. Tahun 2025 telah dijalankan pelbagai inisiatif, program perpustakaan serta penglibatan komuniti dalam memastikan penambahbaikan yang berterusan dilaksanakan berfokuskan kefungsian perpustakaan.