Merekabentuk kerusi bas yang selesa / Mohd. Salman Ibrahim and Kamarudin Saleh - Ibrahim, Mohd. Salman; Saleh, Kamarudin (1992)
Rekaan yang baik dan bermutu tinggi biasanya lahir dari imaginasi seseorang pereka yang berkebolehan dalam memberikan idea disamping dapat melaksanakanya dari aspek kejuruteraan. Tanpa mengambil kira dari segi kejuruteraan ianya tidaklah memadai. Mereka bentuk kerusi adalah satu perkara yang masih baru di negara kita. Dan memandangkan usaha kerajaan untuk memajukan pengangkutan yang bertaraf sempurna di negara kita. Perlulah diketahui bahawa tanpa kelengkapan yang baik mungkin akan membentuk usaha baik ini.