Forum Kelestarian Alam ‘More Green More Clean’ / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2023)
Program ini bertujuan untuk menyuntik kesedaran pelajar terhadap Alam Sekitar, mewarwarkan aktiviti SWCorp yang boleh bekerjasama untuk menanam rasa tanggungjawab kepada pelajar dan mempraktikkan amalan 5R dalam kehidupan seharian. Forum dimulakan dengan katakata aluan oleh pengerusi majlis iaitu Ustaz Abdul Hafidz bin Hamzah dan selepas itu diteruskan dengan bacaan doa. Acara dimeriahkan dengan gelaktawa penonton yang terhibur apabila disiarkan Video Pertandingan Drama Dakwah bagi 5 video yang tercalon di peringkat akhir dan pertandingan ini semakin sengit apabila Encik Abdul Aziz Jamaluddin Pengerusi Masjid Kariah Kundur Hilir menjadi Juri. Selesai acara tersebut, majlis penyampaian hadiah diadakan kepada Johan, Naib Johan, tempat ketiga dan 2 hadiah saguhati.