Biarkan dia berjaya / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2023)
Biarkan dia berjaya Dia juga ingin mengecap hidup bahagia Dia juga ingin bersemayam di puncak mahligai dunia Gembirakah kita melihat dia sengsara? Bukankan dia sebangsa, darah daging kita? Biarkan dia berjaya Sekiranya dia dicengkam sengsara derita Membawa diri merajuk jiwa lara Gembirakah kita mendengar esak rawannya? Puaskah menyaksi ranap binasa mahligai bangsa mu juga? Biarkan dia berjaya Biarkan dia disanjung mulia gemilang cahaya Umpama Syed Mokhtar Al-Bukhari usahawan ternama Muhammad Muqharabbin penakluk puncak tertinggi di tujuh benua Profesor Diraja Ungku Aziz ilmuan selamanya