Atlet dan kerjaya “sementara” / Razif Sazali, Nur Hakimah Sallehuddin and Fatin Aliyah Hassan - Sazali, Razif; Sallehuddin, Nur Hakimah; Hassan, Fatin Aliyah (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2023)
Lipat-lipat ulam pegaga, Pucuk ara simpul pulih, Lebih mimpat mana ke ada, Sementara masih ada tentu boleh.