Live @PTAR program bicara buku Penerbit UiTM: emperical evidence on child abuse / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam telah mengadakan program Live @PTAR program bicara buku Penerbit UiTM: emperical evidence on child abuse.