Bicara Hari Pustakawan 2021: Pustakawan muda dan norma baharu / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Suatu program Bicara Hari Pustakawan 2021: Pustakawan muda dan norma baharu telah diadakan di UiTM Cawangan Sarawak.