Program Emotion Representation On Info Literacy: Mendeley / Zakaria Muhamad - Muhamad, Zakaria (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan UiTM Cawangan Kedah telah menganjurkan program Emotion Representation On Info Literacy: Mendeley