Live@PTAR program bicara buku Penerbit UiTM / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam telah menganjurkan program bicara secara langsung dalam segmen Bica Buku Penerbit UiTM.