Read@UiTM: hari bertemu pelanggan / Nor Azalea Mohd Azahar - Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program Hari Bertemu Pelanggan Perpustakaan Tun Dr. Ismail merupakan program yang dijalankan mengikut norma baru.