Bengkel pemantapan dokumen Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR telah mengadakan Bengkel pemantapan dokumen Kumpulan Inovatif & Kreatif (KIK) secara atas talian yang dikendalikan oleh Pn. Siti Aishah Sadan dan Pn.Jaz Norfazuna Jaafar.