Program khas untuk Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur (FSPU) UiTM Shah Alam / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah menganjurkan Program khas untuk Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur (FSPU) secara atas talian melalui Webex.