Penyertaan Perpustakaan Sultan Badlishah di Annual Quality Environment Challenge 2021 / Zakaria Muhamad - Muhamad, Zakaria (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Sultan Badlishah UiTM Cawangan Kedah telah menyertai Annual Quality Environment Challenge 2021 yang berlangsung secara maya.