Pembentangan amalan terbaik perpustakaan: penerbitan dan promosi Perpustakaan UiTMCT Kampus Dungun / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Bagi memenuhi keperluan slot perkongsian Amalan Terbaik Perpustakaan, Unit Perkhidmatan Perpustakaan telah membuat pembentangan berkaitan penerbitan dan promosi Perpustakaan UiTMCT Kampus Dungun.