BBM406 - Writing Skills in Malay / Academy of Language Studies - UiTM, Academy of Language Studies (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2023)
Kursus ini memberikan pendedahan kepada pelajar cara penggunaan bahasa Melayu yang baik dan berkesan dalam penulisan karangan berformat dan tidak berformat.