Institusi Beraja dalam Perlembagaan Persekutuan / Noraiman Suhaidi Norizam - Norizam, Noraiman Suhaidi (UiTM Newshub, 2022)
; Pendedahan tentang kedudukan, peranan dan fungsi Institusi Beraja yang termaktub di dalam Perlembagaan Persekutuan sebagai Undang-Undang Utama Persekutuan amat penting dalam kalangan warga kerja Universiti Teknologi MARA (UiTM). Kursus ini adalah hasil pembangunan modul antara Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (KIRRM) UiTM, Pusat Pembangunan Kompetensi (PPK) ILD UiTM, dan Pusat Kepimpinan Institusi (PKI) ILD UiTM.