Bengkel perancangan strategik Kursi Institusi Raja-Raja Melayu / Kursi Institusi Raja-Raja Melayu - UiTM, Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (UiTM Newshub, 2020)
Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu telah berjaya menganjurkan Bengkel Perancangan Strategik Kursi Institusi Raja-Raja Melayu, Universiti Teknologi MARA (UiTM), pada tarikh 14 hingga 16 Januari 2020 (Selasa hingga Khamis).