Mesyuarat perancangan program CSR: IMD norma baharu / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Satu Mesyuarat perancangan program CSR: IMD norma baharu telah diadakan di Perpustakaan Cendikiawan UiTM Cawangan Terengganu.