Siri resensi buku bil.1/2021: ekslusif bersama pengurusan eksekutif UiTM Cawangan Terengganu / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Siri resensi buku bil.1/2021: ekslusif bersama pengurusan eksekutif UiTM Cawangan Terengganu telah diadakan sebagai inisiatif membudayakan membaca.