eBook review @PTAR / Afdhal Irshaad Shamsul Kamal - Shamsul Kamal, Afdhal Irshaad (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Kampus Raub telah mengadakan program eBook Review bersama staf PTAR UiTM Cawangan Pahang.