Webinar: pendengar yang baik komunikasi cemerlang / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Kampus Rembau telah mengadakan webinar bertajuk Pendengar Yang Baik Komunikasi Cemerlang.