Masalah bilik kuliah di Fakulti Kejuruteraan dan rekabentuk kelas pintar / Rozimah Mohammad, Sariah Ibrahim and Tuan Nor Arshad Tuan Dalam - Mohammad, Rozimah; Ibrahim, Sariah; Tuan Dalam, Tuan Nor Arshad
Objektif yang hendak dicapai dalam pengkajian ini adalah seperti berikut: 1) Mengkaji kelemahan sistem pentadbiran. 2) Mengenal pasti kerosakan yang terdapat didalam bilik kuliah. 3) Menyelesaikan masalah yang timbul. 4)Cadangan.