Menambah bilangan buaian sistem enjutan lebih dari satu unit dengan menggunakan satu penggerak / Rasyidah Othman and Mohd Daniel Abu Khanafiah - Othman, Rasyidah; Abu Khanafiah, Mohd Daniel (1996)
Projek ini adalah merupakan sambungan projek pelajar Diploma Kejuruteraan Mekanikal tahun lepas di mana projek ini adalah menambah bilangan buaian yang dicadangkan untuk kegunaan pusat penjagaan kanak-kanak khasnya. Buaian ini disambung secara bersiri dan beroperasi dengan menggunakan sentuhan; tangan Komponen asal iaitu pegas masih digunakan dan digerakkan oleh kuasa motor elektrik.