Kursus Pengurusan dan Penggunaan Laman Web : Inovasi Digital - Salim, Mohd Izwan; Zamani, Asraf (Institute of Research, Development and Commercialization, Universiti Teknologi MARA, 2025)
Laman web sekolah ialah pintu gerbang rasmi bagi sekolah di dunia maya – tempat masyarakat, ibu bapa, dan pelajar dapat melihat maklumat sekolah dengan sahih, teratur, dan sentiasa dikemas kini. Laman web sekolah bukan sahaja menjadi pusat maklumat, tetapi juga cerminan identiti dan prestasi sekolah.