Automotive electrical test bench Morris Marina / Idris Mat Isa, Heughol Gangot@ Anderson Gundok and Tengku Zahrain Che Ku Abd. Rahman - Mat Isa, Idris; Gundok, Heughol Gangot@ Anderson; Che Ku Abd. Rahman, Tengku Zahrain (1989)
Maksud "Automotive Electrical Test Bench" adalah untuk menguji hanya alternator dan motor penghidup sahaja dimana ia dipusingkan dengan pulley dari crankshaft enjin. Dan terminal-terminal asas bagi alternator adalah bumi (E) , medan (F) , neutral <N> dan bateri . Diantara tujuan-tujuannya adalah: i. sebagai alat bantuan untuk mengajar,ii. menunjukkan semua sistem pendawaian yang terdapat dalam kenderaan, iii. meja uji yang boleh menunjukkan semua nilai yang sebenarnya seperti nilai-nilai arus, voltan dan rintangan, iv. merupakan satu simulator.