Brace support / Rosli Samat and Mohammad Nazri Sulaiman - Samat, Rosli; Sulaiman, Mohammad Nazri (1996)
Laporan projek akhir ini membincangkan secara ringkas tentang beberapa alat komponen yang telah sedia ada di tempat pembinaan ( construction ) selain menyediakan satu laporan penghasilan alat komponen yang baru. lni termasuklah perbandingan di antara prototaip-prototaip yang sedia ada digunakan serta usaha penghasilan satu alat komponen baru yang kami ciptakan bagi kemudahan bersama. Sistem-sistem yang dihasilkan ini berpotensi untuk dimajukan dan digunakan pada masa hadapan sebagai usaha mengatasi masalah kekurangan alat komponen dalam sektor pembinaan dan menghadapi era permodenan industri pembinaan pada abad ini. lni sesuai dengan matlamat kerajaan dalam mencapai matlamat Wawasan 2020.