Repair and reconditioning four cylinder four stroke petrol engine and Dynamometer Hydrolic Froude / Hisham Abd Aziz, Mohd Siheab Abdul Manaf and Mohamad Suhaimen Deraman - Abd Aziz, Hisham; Abdul Manaf, Mohd Siheab; Deraman, Mohamad Suhaimen (1989)
Projek ini adalah mengenai pembaikpulih sebuah engine 4 silinder (petrol) dari jenis TRUIMP TOLEDO 1500 cc juga pembaikkan ke atas Dinamometer Hidraulik Froud dari jenis D.P.X. Engin 4 silinder ini telah dibaikpulih sepenuhnya menggantikan yang rosak dengan yang baru untuk membolehkan ia berfungsi semula seperti baru. Dynamometer pula tidak mengalami kerosakan yang teruk. Oleh itu, pembaikkan hanyalah ditumpukan kepada usaha-usaha untuk mebaiki kebocoran (gland packing) dan bearing-bearing sistem.